petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (12. mart)

Nadamo se da će vam današnji dan biti uspešniji nego jučerašnji, a za to ćemo pokušati da se postaramo tako što ćemo objaviti veći broj interesantnih nizova sa mečeva širom Evrope, te se nadamo da ćete odabrati ono najbolje, pa samim tim i naplatiti isto.

Tip 3+ mogao je da se naplati na 5 od poslednjih 6 gostujućih utakmica Barnlija u okviru engleske Premijer lige. Hoće li fudbaleri Liverpula i Barnlija biti efikasni danas?

Barselona je postigla najmanje 4 pogotka na poslednja 4 gostujuća meča protiv Deportiva iz La Korunje u okviru svih takmičenja. Hoće li napadački tandem gostiju biti raspoložen danas?

Tip 3+ bio je prolazan na 10 od poslednjih 11 utakmica Selte pred svojim navijačima u okviru prve lige Španije. Koliko golova očekujete danas na susretu između Selte i Viljareala?

Najmanje 3 gola viđeno je na 10 od poslednjih 11 utakmica Real Madrida u okviru španske La Lige. Koliko golova ćemo videti danas?

Kjevo je igrao nerešeno na 5 od poslednjih 6 utakmica na svom stadionu protiv Empolija u okviru svih takmičenja. Očekuje li nas remi i danas?

Na poslednjih 7 utakmica Fiorentine pred svojim navijačima u okviru italijanske „Serije A“ viđeno je makar 3 gola na susretu. Očekuje li nas goleada na meču između Fiorentine i Kaljarija?

Inter je slavio na 10 od poslednjih 12 utakmica u toku prvenstva. Kakve šanse ima Atalanta danas?

Fudbaleri Napolija postigli su najmanje 2 pogotka na 11 od poslednjih 13 utakmica u okviru prve lige Italije. Hoće li golman Krotonea barem dva puta vaditi loptu iz mreže danas?

Peskara ove sezone igra katastrofalno, a fudbaleri istoimene ekipe nisu uspeli da pobede na 26 od poslednjih 27 utakmica u okviru italijanske „Serije A“. Da li je konačno došlo vreme da trijumfuju?

Roma je postigla najmanje 4 gola na poslednja 3 meča protiv Palerma u okviru svih takmičenja. Koliko golova će postići danas, ukoliko uopšte i hoće?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na poslednjih 6 utakmica Šalkea pred svojim navijačima u okviru prve lige Nemačke. Hoće li moći danas?

Borusija iz Menhengladbaha je slavila na 5 od poslednjih 6 utakmica u okviru nemačke Bundeslige. Dolaze li gosti do pobede danas?

Šta vi tipujete danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje