četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 12. septembar 2020.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.



21:00 West Ham – Newcastle United (Engleska – Premier League)
Na 6 od poslednjih 7 ligaških utakmica Njukasla mogli smo da naplatimo predlog „3+“, dok je Njukasl primio najmanje 2 gola na čak 5 od poslednjih 6 ligaških mečeva. Očekujete li i večeras goleadu u Londonu?

21:00 St Etienne – Strasbourg (Francuska – Ligue 1)
Najviše 2 gola viđena su na poslednja 4 ligaška susreta Sent Etjena kod kuće. Pored toga, vredi spomenuti da je Sent Etjen primio najmanje 2 gola na poslednja 3 susreta kod kuće protiv Strazbura, dok je Strazbur primio najmanje 2 gola na poslednja 3 ligaška meča. Šta je najpametnije tipovati na ovom susretu?

21:00 Twente – Fortuna Sittard (Holandija – Eredivisie)
Fortuna nije pobedila na poslednjih 13 gostujućih utakmica u ligi, dok je Tvente poražen na poslednja 3 ligaška meča. Prvenstvo tek počinje, budite pažljivi, ali svakako Tvente ima ulogu favorita.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.


Image by 10741031 from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje