petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (13. april)

Bližimo se vikendu, bližimo se i široj ponudi, a danas smo pored parova Lige Evrope za vas analizirali i još dve utakmice koje imaju vrlo interesantan niz. Želimo vam puno sreće, pažljivo tipujte!

Crvena Zvezda je slavila na poslednjih 12 utakmica na svom stadionu protiv Borca iz Čačka u okviru svih takmičenja. Da li će danas savladati svog rivala uz veliku razliku?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na poslednjih 11 gostujućih utakmica SuperSport United-a u okviru prvenstva. Hoće li golova nedostajati golovi na utakmici protiv Mamelodi Sundowns FC-a?

Selta Vigo je igrala nerešeno na poluvremenu, a potom pobeđivala na kraju utakmice na poslednje 3 utakmice u okviru Lige Evrope. Hoće li danas doći do 3 boda protiv Genka?

Tip 3+ je bio prolazan na 8 od poslednjih 9 utakmica Liona u okviru Lige Evrope. Hoće li biti prolazan i danas protiv Bešiktaša?

Najviše 2 gola viđeno je na 5 od poslednjih 6 utakmica Ajaksa u okviru Lige Evrope. Hoće li golovi izostajati na utakmici protiv Šalkea večeras?

Mančester Junajted nije primio gol na 5 od poslednjih 6 utakmica u okviru gore pomenutog takmičenja. Hoće li Anderleht ostati bez pogotka večeras?

Srećno danas!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje