U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


19:30 Caen – Nantes (Francuska – Ligue 1)
Nant je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom je gubio na kraju utakmice na poslednja 4 ligaška susreta. Da li postoji mogućnost da se isti scenario ponovi i večeras protiv Nanta?

20:45 Leeds – Swansea (Engleska – Championship)
Tip „3+“ mogao je da se naplati na poslednja 4 susreta između Lidsa i Svonsija. Nadamo se da će napadači obe ekipe biti raspoloženi i večeras, te da golovi neće izostati.

21:00 Ajax – Real Madrid (Evropa – Liga šampiona)
Tip „3+“ mogao je da se naplati na 29 od poslednja 32 susreta Real Madrida u okviru Lige šampiona. Treba imati u vidu i to da je Ajaks neporažen na poslednjih 14 utakmica u okviru najelitnijeg takmičenja u Evropi. Očekuje nas vrlo interesantan susret večeras, a apsolutno sve karte su otvorene.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.