Advertisement
BetWinner

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


20:45 Spezia – AC Milan (Italija – Serie A)
Milan je postigao najmanje 2 gola na poslednjih 16 ligaških susreta u gostima, dok je slavio na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice, na 11 od poslednjih 12 prvenstvenih utakmica u gostima.

21:00 Brighton – Aston Villa (Engleska – Premier League)
Najviše 2 gola viđena su na poslednjih 6 ligaških utakmica Brajtona, dok je isti tim neporažen na poslednjih 5 prvenstvenih utakmica. Može li da nastavi ovaj niz i protiv Aston Vile?

21:00 Barcelona – Deportivo Alaves (Španija – LaLiga)
Barselona je slavila na 10 od poslednjih 11 ligaških utakmica kod kuće protiv Alavesa, dok je na poslednjih 6 ligaških utakmica takođe uspela da slavi. Treba dodati i da smo na poslednjih 7 utakmica između ova dva rivala, kada je Barselona bila domaćin, videli barem 3 gola za 90 minuta igre.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here