sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 13. maj 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


19:00 Besiktas – Analyaspor (Turska – Super Lig)
Bešiktaš je upisao pobedu na poslednja 4 ligaška susreta na svom stadionu, dok su fudbaleri ove ekipe uspeli da postignu najmanje 2 pogotka na 5 od poslednjih 6 ligaških susreta na svom stadionu. Hoće li se ova tradicija nastaviti i večeras?

19:00 Bologna – Parma (Italija – Serie A)
Bolonja je uspela da slavi na poslednjih 5 ligaških utakmica na svom stadionu, a treba spomenuti i to da je uspela da postigne najmanje 3 pogotka na poslednja 3 prvenstvena susreta pred svojim navijačima. Hoće li istim tempom nastaviti i večeras?

21:00 Inter – Chievo (Italija – Serie A)
Inter je slavio na 10 od poslednjih 12 utakmica protiv svog večerašnjeg rivala kod kuće, a po našem mišljenju, pobeda domaćina ne bi smela da se dovodi u pitanje. Takođe, tip „0-2“ je bio prolazan na 9 od poslednjih 10 prvenstvenih utakmica Intera na svom stadionu, pa bismo možda večeras mogli da očekujemo minimalnu pobedu favorita.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje