subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (13. mart)

Ponedeljak je, iza nas je vikend gde su nas mnoge ekipe (ne)prijatno iznenadile, a mi nastavljamo u istom ritmu i nadamo se da ćemo vam barem u nekoj meri pomoći interesantnim nizovima koje „kriju“ klubovi iz Evrope koji igraju večeras.

Osasuna je primila najmanje 3 gola na poslednjih 6 utakmica u okviru španske La Lige. Koliko golova će primiti od Eibara koji je ove sezone u fantastičnoj formi?

Fudbaleri Lacija su postigli najmanje 2 gola na 6 od poslednjih 7 utakmica protiv Torina u okviru svih takmičenja. Koliko golova će postići večeras, ukoliko uopšte i hoće?

Portugalski Nacional nije postigao gol na 8 od poslednjih 10 utakmica u okviru prvenstva. Očekujemo li i večeras slabu partiju domaće ekipe?

Benfika je postigla najmanje 3 pogotka na 9 od poslednjih 11 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Portugala. Uz to, fudbaleri istoimene ekipe nisu primili gol na poslednjih 6 utakmica protiv Belenenseša u okviru svih takmičenja. Da li je ubedljiva pobeda Benfike bez primljenog gola idealan tip za ovaj meč?

Akhisarspor nije primio gol na poslednja 4 meča na svom stadionu u okviru prve lige Turske. Hoće li primiti gol od Trabzonspora danas?

Ruski Krasnodar nije pobedio na poslednjih 9 gostujućih utakmica u okviru Premijer lige Rusije. Kakve su današnje šanse gostujćeg tima?

Fudbaleri Čelsija su postigli najmanje 2 pogotka na 8 od poslednjih 9 utakmica u okviru engleskog FA kupa. Da li se Mančester Junajtedu „crno piše“ večeras?

Jeste li vi uspeli da pronađete neki zanimljiv niz vezan za današnje utakmice?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje