petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 14. april 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


15:05 Crystal Palace – Manchester City (Engleska – Premier League)
Mančester Siti je u direktnoj borbi za prvo mesto u prvenstvu, a Liverpul mu je trenutno glavni konkurent. Treba imati u vidu to da je Siti slavio na poslednjih 8 utakmica u okviru Premijer lige, a danas gostuje Kristal Palasu, kog bi takođe morao rezultatski da nadigra.

17:30 Liverpool – Chelsea (Engleska – Premier League)
Liverpul je fenomenalan ove sezone pred svojim navijačima, a na čak 37 uzastopnih prvenstvenih utakmica na svom stadionu je bez poraza. Nadamo se da će biti i večeras protiv Čelsija, a po našem mišljenju, golovi ne bi smeli da izostanu.

18:00 AEL Larissa – PAOK (Grčka – Super League)
Solunski PAOK je slavio na čak 29 od poslednja 32 ligaška susreta, što znači da je slavio na čak 91% utakmica u datom periodu. Danas je favorit protiv Larise, a mi se nadamo da će nastaviti istim procentom uspešnosti i uspeti da dođe do nova tri boda.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje