utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (14. januar)

Navikli smo na fenomenalnu ponudu subotom, te smo i ovog vikenda za vas izdvojili najbolje što smo pronašli. Nadamo se da će vam statistički nizovi biti od pomoći.

Tip 0-2 bio je prolazan na 8 od poslednjih 10 utakmica protiv VBA u okviru svih takmičenja. U ovom trenutku, kvota za tip 0-2 kreće se oko dva. Da li je po vašem mišljenju dovoljno velika da biste rizikovali?

Midlzbro je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom gubio na kraju utakmice na poslednja 3 gostujuća meča u okviru engleske Premijer lige. Hoće li ih danas Votford deklasirati već u prvom poluvremenu?

Sanderlend ume da se izbori sa Stoukom. Na 11 od poslednjih 12 utakmica pred svojim navijačima, fudbaleri Sanderlenda ostali su neporaženi protiv Stouka. Kvota za tip 1X definitivno nije mizerna, ali je pitanje koliko je sigurna?

Leganes se u Primeri dosta muči, a najbolji pokazatelj tome je podatak da nisu uspeli da pobede na 9 od poslednjih 10 utakmica u okviru španske La Lige. Gube li i danas bodove, ili ne?

Inter je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na poslednja tri susreta u okviru italijanske „Serije A“. Danas se sastaju sa Kjevom, a pitanje je hoće li i danas uspeti da dođu do pobede „iz iksa“. Šta vi mislite?

Ako uzmemo u obzir 21 meč između Deportiva iz La Korunje i Viljareala i potom uvidimo da je čak 17 puta tip 0-2 bio dobitan, uočavamo da je vrlo teško očekivati od Deportiva i Viljareala novu goleadu, s obzirom na to da u statistički gledano 80% slučajeva utakmice između ove dve ekipe završavaju sa maksimalno dva gola. Šta vi mislite o ovom susretu? Hoćete li tipovati over ili under, ili ga je najpametnije zaobići?

Jeste li vi uspeli da pronađete neki interesantan niz vezan za današnje mečeve? Mi vam želimo puno sreće danas!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje