Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


Večeras se igraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a u skladu sa tim, mi iznosimo neke interesantne podatke vezane za date utakmice.

Andora je gubila na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice, na čak 29 od poslednjih 35 utakmica u okviru kvalifikacija za EURO. Večeras im gostuje Albanija. Luksemburg je poražen na čak 31 od poslednjih 38 utakmica u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a Srbija će večeras da ugosti isti, te ne bi trebalo da ima problema oko trijumfa. Takođe, Moldavija je u gubitničkoj formi, gde je poražena na čak 11 od poslednjih 12 kvalifikacionih mečeva za EURO. Da li se pobede Albanije, Srbije i Francuske danas dovode u pitanje? Sve utakmice su na programu od 20:45.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.