četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 15. april 2021.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


21:00 Villarreal – Dinamo Zagreb (Evropa – Liga Evrope)
Viljareal je trijumfovao na poslednjih 7 utakmica u okviru Lige Evrope, a večeras u okviru revanš meča četvrtine finala dočekuje Dinamo iz Zagreba, ali ima i prednost iz prvog susreta. Da li mislite da je španski klub apsolutni favorit na ovoj utakmici?

21:00 Manchester United – Granada CF (Evropa – Liga Evrope)
Mančester Junajted je bez poraza na 26 od poslednjih 28 utakmica u okviru Lige Evrope, a iz prvog susreta ima prednost od 2:0. Kladionice favorizuju klub sa Ostrva, a ostaje nam da vidimo hoće li uspeti da sačuvaju prednost iz Španije.

21:00 Roma – Ajax (Evropa – Liga Evrope)
Roma je slavila na 8 od poslednjih 9 utakmica u okviru Lige Evrope. Protiv Ajaksa je pobedila 2:1 u gostima, a sada Ajaks očekuje prilično težak zadatak. Ruku na srce, utakmica u Amsterdamu je mogla da bude još „bogatija“ golovima, a ostaje nam da vidimo kakva će biti večeras.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje