petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (15. april)

Napokon je na red došla i subota, fudbalska ponuda je raznovrsna te se osvrćemo ka najinteresantnijim susretima za nas, a nadamo se da će vam statistički podaci pomoći pri sastavljanju današnjih tiketa. Želimo vam puno sreće!

Everton je slavio na poslednjih 7 utakmica pred svojim navijačima u okviru Premijer lige. Hoće li slaviti i danas protiv Barnlija?

Sanderlend nije postigao gol na poslednjih 7 utakmica u okviru prvenstva. Hoće li uspeti da dođe do pogotka danas protiv Vest Hema?

Hal je poražen na 13 od poslednjih 14 gostujućih utakmica u okviru engleske Premijer lige. Hoće li Stouk trijumfovati danas?

Atletiko Madrid je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na 5 od poslednjih 6 utakmica protiv Osasune u okviru svih takmičenja. Da li je tip 1-1 dobitan i danas?

Empoli je poražen na poslednjih 5 gostujućih utakmica u okviru prvenstva, a uz to fudbaleri istoimene ekipe nisu postigli gol na poslednja 4 gostujuća meča. Hoće li se ova serija prekinuti danas protiv Fiorentine?

Đenova je bez postignutog gola na 7 od poslednjih 9 utakmica u okviru italijanske „Serije A“. Da li će tresti mrežu Lacija danas, ili ne?

Lajpcig je pobedio na 10 od poslednjih 12 utakmica na svom stadionu u okviru nemačke Bundeslige. Hoće li demolirati Frajburg danas?

Tondela nije pobedila na poslednjih 9 utakmica u okviru prve lige Portugala. Hoće li doći do tri boda danas protiv Rio Ave-a, ili bodovi pripadaju gostima?

Vitese je slavio na poslednjih 5 gostujućih utakmica protiv Ekselsiora u okviru svih takmičenja. Hoće li slaviti još jednom po fenomenalnoj kvoti?

Šta vi tipujete danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje