četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 15. maj 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


19:30 PSV – Heracles (Holandija – Eredivisie)
PSV je slavio na 24 od poslednjih 28 susreta protiv Heraklesa, a nakon ove utakmice će i zvanično ostati bez titule, jer faktički ni u teoriji ne može da prestigne Ajaks. Tačnije, može, ukoliko bi Ajaks izgubio barem 1:0, a PSV dobio Herakles barem uz 14 golova razlike. Tada bi PSV i Ajaks imali isto bodova, a PSV bi imao bolju gol razliku. Ovo se graniči sa nemogućim, a ipak verujemo da će PSV večeras sigurno da slavi.

19:30 Graafschap – Ajax (Holandija – Eredivisie)
Ajaks je slavio na 14 od poslednjih 15 susreta protiv svog večerašnjeg rivala, a moralo bi da se dogodi čudo te da fudbaleri iz Amsterdama ostanu bez tri boda večeras. Fudbaleri Ajaks će večeras proslaviti svoju 34. titulu prvaka Holandije, a poslednji put su bili šampioni države u sezoni 2013/14.

02:00 Toronto FC – DC United (SAD – MLS)
Toronto je igrao „3+“ na poslednjih 14 prvenstvenih susreta pred svojim navijačima, a mi se nadamo da će i večeras, te da ćemo uspeti da naplatimo solidnu kvotu i tako dođemo do profita.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje