petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 16. april 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


20:45 Brighton – Cardiff (Engleska – Premier League)
Kardif je gubio na poluvremenu, a isto tako i na kraju utakmice, na čak 5 od poslednjih 7 utakmica u okviru engleske Premijer lige. Ovo je vrlo bitna utakmica za obe ekipe, a uz eventualni trijumf večeras, Brajton bi najverovatnije obezbedio opstanak u Premijer ligi i naredne sezone.

Najavu utakmice pročitajte na linku.

21:00 Juventus – Ajax (Evropa – Liga šampiona)
Verovali ili ne, Ajaks je neporažen na čak 16 od poslednjih 17 utakmica u okviru Lige šampiona. Večeras gostuje Juventusu u jednoj od najbitnijih utakmica u svojoj istoriji, a postavlja se pitanje hoće li uspeti da prođe u narednu fazu takmičenja. Šta vi mislite?

Najavu utakmice pročitajte na linku.

21:00 Barcelona – Manchester United (Evropa – Liga šampiona)
Ono što je svakako očekivano jeste to da je Barselona neporažena na poslednjih 9 utakmica u okviru Lige šampiona, a treba dodati i to da joj večeras gostuje ekipa koja je bila „otpisana“ i protiv PSŽ-a, a isti je izbacila iz takmičenja. Stoga, ne preporučujemo ogromno favorizovanje Barselone večeras.

Najavu utakmice pročitajte na linku.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje