četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 16. maj 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


19:00 Machine Sazi – Padideh Khorasan (Iran – Persian Gulf Pro League)
Tip „0-2“ mogao je da se naplati na poslednjih 14 utakmica Machine Sazi-a u okviru iranskog šampionata, a nadamo se da će i večeras napadači biti nešto neraspoloženiji, te da će obe ekipe odigrati monoton duel.

20:00 Young Boys – Grasshoppers (Švajcarska – Super League)
Young Boys je u ovom momentu najkvalitetniji fudbalski klub na tlu Švajcarske, a slavio je na čak 29 od poslednjih 35 prvenstvenih susreta. Titula je već u rukama ovog kluba, a večeras će da ugosti Grashoper koji je nakon 70 godina ispao u niži rang. Hoće li ga „dotući“ večeras?

22:00 Al Ahly – Enppi (Egipat – Premier League)
Egipatski Al Ahly uspeo je da slavi na 15 od poslednjih 17 utakmica u okviru egipatskog prvenstva, što je procenat od čak 88% pobeda na poslednjih 17 ligaških susreta. Večeras će imati priliku da savlada Enppi, a nadamo se da će u toj nameri uspeti.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje