četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 16. mart 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


16:15 Real Madrid – Celta Vigo (Španija – LaLiga)
Najmanje 3 pogotka viđena su na poslednjih 11 utakmica između Real Madrida i Selte iz Viga, a vrlo je moguće da će ova dva rivala ljubiteljima fudbala prirediti goleadu ovog popodneva. Šta vi mislite o tome?

18:00 Panetolikos – PAOK (Grčka – Super League)
Solunski PAOK je slavio na 26 od poslednjih 29 prvenstvenih utakmica, a kvota da će uspeti da slavi i danas u gostima protiv Panetolikosa iznosi 1.45 u ovom trenutku. Mislite li da PAOK nastavlja sa serijom dobrih rezultata?

18:20 Swansea – Manchester City (Engleska – FA Cup)
Fudbaleri Mančester Sitija su uspeli da postignu najmanje 4 pogotka na poslednja tri susreta u okviru engleskog „FA Kupa„. Danas gostuju Svonsiju, a kladioničarima ne preostaje ništa drugo sem da se nadaju da će napadači iz Mančestera biti na svom nivou.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje