Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


21:00 Las Palmas – Granada (Španija – LaLiga2)
Usled nešto slabije ponude, pokušaćemo kao i pre 2 dana sa jednim singlom malo veće kvote. Naime, na sledećem linku možete da pročitate su uplate na remi najzastupljenije na ovom susretu. Pored toga, interesantno je da smo na poslednje 3 utakmice između ova dva rivala videli remi, a na sve to treba pomenuti da je tip “0-2” mogao da se naplati na poslednjih 5 utakmica Granade u okviru druge lige Španije.

Ako je verovati statistici, i večeras bismo mogli da vidimo remi, a ako na to dodamo statistiku Granade, mogao bi to da bude remi bez golova, ili uz po samo jedan gol na obe strane. Pre dva dana nismo imali sreće kada nam je u 96. minutu utakmice gol srušio singl kvote 9.25, a opcija “X&0-2” se večeras plaća kvotom 3.55.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.