četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 17. april 2018.

Današnja ponuda i nije toliko loša s obzirom na to da se igraju vanredna kola širom Evrope, a iz tog razloga izdvajamo po jedan statistički tip iz Engleske, Španije, Italije i Holandije. Srećno danas, kladioničari!


20:45 Brighton – Tottenham (Engleska – Premier League)
Totenhem je igrao nerešeno na poluvremenu, a slavio na kraju utakmice na poslednje 4 ligaške utakmice u gostima, dok je uz to slavio na poslednje 4 utakmice protiv Brajtona. Hoće li i večeras uspeti da slavi tek nakon remija u prvoj fazi igre?

20:45 Inter – Cagliari (Italija – Serie A)
Najviše dva gola viđena su na 12 od poslednjih 15 ligaških utakmica Intera, dok Inter uz to nije primio pogodak na 6 od poslednjih 7 prvenstvenih utakmica, a pitanje je kako će se utakmica protiv Kaljarija odvijati.

20:45 SC Heerenveen – ADO Den Haag (Holandija – Eredivisie)
Herenven nije primio gol na 6 od poslednjih 8 utakmica protiv Den Haga na svom stadionu, dok je uz to slavio na poslednje 3 utakmice protiv svog večerašnjeg rivala, a i po kladionicama je večeras favorit. Videćemo hoće li uspeti da opravda tu ulogu i na terenu.

21:00 Celta Vigo – Barcelona (Španija – LaLiga)
Barselona je bez poraza na poslednjih 39 ligaških susreta, a vodila je na poluvremenu, da bi potom slavila na kraju utakmice na 5 od poslednjih 6 utakmica u okviru španske „LaLige“. Kvota za ovaj scenario danas iznosi 2.50.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje