sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (17. mart)

Da vreme leti najbolje možemo da uvidimo po tome kako jedan vikend „dolazi“ brzo za drugim, te i tako što smo u ovoj godini 70-ak puta izdvajali najinteresantnije statističke informacije iz sveta fudbala. Ponovo smo pred vikendom, a kao i svakog petka za vas smo izdvojili ono najzanimljivije. Pažljivo birajte, srećno!

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 28 od poslednja 32 meča francuskog Lavala u gostima (računajući prvenstvene utakmice). Koliko golova ćemo videti danas na utakmici sa Brestom?

Fudbaleri ruskog Anžija nisu postigli gol na 7 od poslednjih 8 utakmica u okviru ruske Premijer lige. Da li će danas doći do pogotka?

Fenerbahče nije primio gol na 7 od poslednjih 8 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Turske. Imaju li fudbaleri Konjaspora nekakvih šansi danas?

Holandski Tvente je neporažen na poslednjih 8 utakmica protiv Rode u okviru svih takmičenja. Hoće li ostati bez poraza i danas?

Reding je primio najmanje 2 gola na 8 od poslednjih 10 gostujućih utakmica u okviru druge lige Engleske. Hoće li i danas morati da vade loptu iz svoje mreže?

Hadersfild ove sezone igra fenomenalno, a čak 8 od poslednjih 10 utakmica na kojima je igrao u okviru engleskog Čempionšipa završeno je pobedom istoimenog kluba. Hoće li slaviti i večeras?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 8 od poslednjih 10 utakmica Estorila pred svojim navijačima u okviru prve lige Portugala. Očekuje li nas mali broj golova na portugalskom susretu i danas?

Tip 3+ bio je dobitan na 5 od poslednjih 6 gostujućih utakmica Marseja u okviru prve lige Francuske. Hoće li biti dobitan i danas?

Bastija je poražena na poslednjih 5 utakmica na strani u okviru prvenstva. Kakve im šanse dajete večeras?

Dortmund je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na 5 od poslednjih 6 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Nemačke. Hoće li ubedljivo slaviti i večeras?

Najviše dva gola viđeno je na 12 od poslednjih 15 gostujućih utakmica Viljareala u okviru španske La Lige. Hoće li Las Palmas i Viljareal biti neefikasni danas?

Imate li vi neki interesantan niz vezan za današnje susrete?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje