subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (18. avgust)

Petak je pred nama, a to znači da je pred nama i dosta parova, te samim tim i dosta statističkih nizova koji bi mogli da vam koriste. Da ne dužimo priču, predstavljamo vam iste, a vama želimo puno sreće!

Leganes je igrao nerešeno na poslednja 3 meča protiv Alavesa, a na 8 od poslednjih 10 utakmica između ova dva rivala mogli smo da naplatimo tip „0-2“. Da li ćemo i večeras moći da naplatimo igru „X&0-2“?

Las Palmas je prethodnu sezonu užasno priveo kraju, te je poražen na poslednjih 7 gostujućih utakmica u okviru prvenstva. Da li će se ovaj loš niz nastaviti i protiv Valensije?

Minhenski Bajern je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na 6 od poslednjih 7 utakmica na svom stadionu u okviru prvenstva. Kakve su šanse Bajer Leverkuzena večeras?

Monako je takođe vodio na poluvremenu, a potom slavio na kraju utakmice na 6 od poslednjih 8 utakmica protiv Meca. Hoće li svoj dominantan niz nastaviti i ove večeri?

Rio Ave nije primio gol na 7 od poslednjih 9 utakmica na svom stadionu u okviru portugalskog prvenstva. Nastavlja li se ovaj niz i protiv ekipe po imenu Portimonense?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje