sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (18. decembar)

Danas je ponuda za nijansu tanja nego juče, ali nas to ne sprečava da za vas izdvojimo neke vrlo kvalitetne informacije, koje bi uz određenu dozu sreće mogle da vam donesu kakav-takav profit.

Fudbaleri Monaka postigli su najmanje 4 gola na poslednja 4 meča pred svojim navijačima u okviru prve lige Francuske. Hoće li večeras uspeti da postignu toliko golova protiv Liona?

Tip 3+ bio je prolazan na poslednja 4 susreta Totenhema i Barnlija u okviru svih takmičenja, kada se utakmica igrala pred navijačima Totenhema. Očekujemo li i danas over?

Iako Barsa ne važi za ekipu kod koje možemo da očekujemo under, treba napomenuti da se danas sastaju sa Espanjolom, a da Espanjol nije primio gol na poslednja 4 gostujuća meča u okviru španske La Lige, te da je tip 0-2 bio prolazan na poslednja 3 meča Barselone na svom stadionu. Očekujemo li danas under, ili možda čak utakmicu u kojoj će Espanjol da sačuva svoju mrežu?

Nica je vodila na poluvremenu, a potom pobeđivala na kraju utakmice na 5 od poslednjih 6 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Francuske. Hoće li danas deklasirati Dižon?

Napoli je slavio na 6 od poslednjih 7 utakmica protiv Torina u okviru svih takmičenja. Kladionice ih favorizuju i danas, a vi?

Tip 0-2 bio je prolazan na poslednja 3 meča Darmštata pred svojim navijačima u okviru nemačke Bundeslige. Da li se danas tradicija ne nastavlja, s obzirom na to da se sastaju sa minhenskim Bajernom?

Imate li vi neki podatak vezan za današnje susrete?

Povezani članci

3 Komentari

  1. 18:15 Cremona – Avellino
    Tip: pobeda domaće ekipe
    Kvota: 2.30
    Klasična saradnja, ono što bi u fudbalu bilo 3 za 3. Od 2010. odigrali su 15 utakmica i na svakoj je pobedila domaća ekipa.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje