sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (18. februar)

Kao što ste i navikli, i danas nastavljamo sa rubrikom koja je posvećena kladioničarima. Nadamo se da ćete iz mora utakmica danas pronaći one koje će vam doneti kakav-takav profit.

Tip 3+ bio je prolazan na 9 od poslednjih 10 utakmica Sporting Hihona na svom stadionu u okviru španske La Lige. Hoćemo li prisustvovati goleadi danas na utakmici sa Atletikom iz Madrida?

Na 13 od poslednjih 14 utakmica između Real Madrida i Espanjola (računajući sva takmičenja) kada su Madriđani bili domaćini viđeno je makar 3 gola po utakmici. Koliko golova ćemo videti danas?

Deportivo iz La Korunje nije pobedio na poslednjih 5 utakmica u okviru španske La Lige. Hoće li danas doći do bilo kakvih bodova protiv Alavesa?

Na poslednjih 5 ligaških susreta Eibara viđeno je makar 3 gola. Koliko golova ćemo videti danas na susretu sa Seviljom?

Atalanta je slavila na 7 od poslednjih 8 utakmica na svom stadionu u okviru italijanske „Serije A“. Hoće li danas imati poteškoća protiv Krotonea? Uz to, fudbaleri Atalante su postigli barem 2 pogotka na poslednja tri susreta protiv Krotonea u okviru svih takmičenja.

Tip 0-2 je bio prolazan na poslednje četiri utakmica Empolija pred svojim navijačima u okviru prve lige Italije. Hoće li biti i danas?

Fudbaleri Nansija nisu postigli gol na 5 od poslednjih 7 gostujućih utakmica u okviru prve lige Francuske. Da li će postići gol danas?

Francuski Ren je igrao nerešeno na poslednjih 5 mečeva u okviru prvenstva. Očekuje li nas još jedan X u nizu?

Nica je neporažena na 25 od poslednjih 27 utakmica u okviru prve lige Francuske. Hoće li uspeti da ostanu neporaženi na današnjem gostovanju?

Šta vi tipujete danas?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje