subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 18. mart 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


18:00 Aris – Smyrnis (Grčka – Super League)
Apollon Smirnis je bez pobede na čak 24 od poslednjih 26 ligaških susreta, a danas gostuje Arisu gde je apsolutni autsajder. Nadamo se da će Aris bez mnogo problema upisati tri boda i pokazati da razlika u kvalitetu u ovom trenutku itekako postoji. Interesantan je predlog „1-1“ koji se plaća kvotom 1.55.

23:00 Banfield – Godoy Cruz (Argentina – Superliga)
Zanimljivo je da Godoy Cruz protiv Banfield-a ima sjajnu tradiciju, međutim, ono što im ne ide na ruku jesu golovi. Reč je o tome da Godoy Cruz nije postigao gol na čak 7 od poslednjih 8 ligaških susreta, te ako mislite da bi tradicija koja nam približava tip „X2“ više nego tip „1“ mogla da bude prolazna i večeras, možda je idealna opcija i utakmica bez, ili sa malim brojem golova.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje