četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (18. mart)

Danas ćemo se osvrnuti ka utakmicama koje se igraju predveče, iz prostog razloga što ste na našem portalu u toku dana mogli da pročitate mnoštvo potencijalnih saradnji i h2h nizova, te kako ne bismo izostavili utakmice koje se igraju večeras, odlučili smo se da njih spomenemo u okviru svakodnevne rubrike na koju ste sigurno navikli.

Osasuna je primila najmanje 3 gola na poslednja 4 gostujuća meča u okviru španske La Lige. Hoće li primiti gol i večeras?

Tip 0-2 bio je prolazan na 5 od poslednjih 6 utakmica Đenove u okviru prve lige Italije. Hoće li biti prolazan i danas?

Angr nije primio gol na poslednja 3 meča na svom stadionu u okviru prve lige Francuske. Hoće li primiti danas?

Najmanje 3 gola videli smo na 7 od poslednjih 8 utakmica Monpeljea u okviru francuske „Ligue 1“. Možemo li i večeras da očekujemo goleadu?

Francuski Ren je igrao nerešeno na 5 od poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru prvenstva. Šta očekujete od susreta Tuluza i Rena?

Benfika je slavila na 23 od poslednjih 25 utakmica protiv Pakoš Fereire u okviru svih takmičenja. Hoće li gosti i večeras rutinski „odraditi posao“?

Tip 3+ bio je dobitan na poslednjih 7 utakmica holandskog Heraklesa u okviru prvenstva. Hoće li Holanđani i večeras biti „raspoloženi“?

Puno sreće danas, želi vam urednički tim sajta „Sportske Novosti“.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje