četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (19. april)

Svakodnevna rubrika na koju ste navikli nastavlja istim tempom, a danas za vas analiziramo utakmice Lige šampiona, ali i jedan argentinski susret koji ima prilično zanimljivu statistiku iza sebe. Želimo vam da ostvarite kakav-takav profit, srećno!

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 6 utakmica Monaka u okviru Lige šampiona. Uz to, na utakmicama Borusije iz Dortmunda u okviru istog takmičenja golovi retko kad izostaju, te je isti tip mogao da se naplati na 9 od poslednjih 11 utakmica nemačke ekipe u okviru istoimenog takmičenja. Da li će golovi izostati večeras, ili ne?

Juventus nije primio gol na 7 od poslednjih 9 utakmica u okviru Lige šampiona. Uz to, fudbaleri italijanskog kluba su slavili na poslednjih 5 utakmica u okviru gore pomenutog takmičenja. Kakve šanse ima Barselona večeras?

Argentinski Racing Club je slavio na 6 od poslednjih 7 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Argentine. Pored toga, njihov današnji protivnik, Tigre, poražen je na poslednja 4 gostujuća meča u okviru prvenstva. Da li će Racing ubedljivo da slavi?

Šta vi tipujete danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje