četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (19. mart)

I danas nastavljamo istim tempom, te se osvrćemo ka nekim duelima u Engleskoj, Španiji, Italiji, Francuskoj i Nemačkoj. Želimo vam puno sreće danas, a slobodno sa svima nama podelite neki niz koji ste vi pronašli danas.

Najviše 2 gola viđeno je na poslednjih 5 utakmica Midlzbroa u okviru prve lige Engleske. Hoće li i danas na meču sa Mančester Junajtedom „štedeti“ na golovima?

Totenhem je slavio na poslednjih 9 utakmica na svom stadionu u okviru Premijer lige Engleske. Uz to, na 9 od poslednjih 10 utakmica između Totenhema i Sautemptona u okviru prvenstva viđeno je najmanje 3 gola za 90 minuta igre. Koliko golova nas očekuje danas?

Mančester Siti je neporažen na poslednjih 6 utakmica na svom stadionu u okviru prvenstva. Pored toga, tip 3+ bio je prolazan na poslednjih 5 utakmica „građana“ na svom stadionu protiv Liverpula u okviru svih takmičenja. Da li je idealna kombinacija za danas 1X&3+?

Tip 0-2 bio je dobitan na 6 od poslednjih 7 utakmica španske Sevilje u okviru La Lige. Hoće li golova nedostajati i danas na susretu sa Atletikom iz Madrida?

Granada je u očajnoj seriji, te je uspela da veže 6 poraza na poslednjih 6 gostujućih mečeva u okviru prvenstva. Dajete li prednost Sporting Hihonu danas?

Selta je bez pobede na 9 od poslednjih 10 gostujućih utakmica u okviru prvenstva. Da li je danas pravo vreme da se ovaj katastrofalni niz prekine?

Bolonja nije postigla gol na 5 od poslednjih 7 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Italije. Hoće li se ovaj niz danas prekinuti?

Lacio je slavio na 8 od poslednjih 9 utakmica protiv Kaljarija u okviru svih takmičenja. Da li Kaljari ima nekakvih šansi danas?

Peskara je na strani očajan protivnik, a najbolje nam o tome svedoči podatak da su poraženi na 10 od poslednjih 11 gostujućih utakmica u okviru prvenstva. Hoće li Atalanta danas imati problema protiv Peskare?

Šalke nije uspeo da pobedi na 10 od poslednjih 11 gostujućih utakmica u okviru nemačke Bundeslige. Da li je najrealnije očekivati 1 ili X na meču između Majnca i Šalkea?

PSŽ je slavio na poslednjih 5 utakmica na svom stadionu protiv Liona u okviru svih takmičenja. Dajete li gostima nekakve šanse danas, s obzirom na to da su trenutno u fantastičnoj formi?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje