četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (20. april)

Liga Evrope verovatno i nije omiljeno takmičenje za kladioničare, ali ćemo svakako izdvojiti po jedan interesantan niz sa svakog večerašnjeg meča, te se nadamo da će vam isti biti od koristi. Srećno!

Pre pominjanja večerašnjih mečeva, treba obratiti pažnju na podatak da je tip 3+ bio prolazan na poslednjih 7 utakmica Elfsborga u okviru prve lige Švedske. Danas dočekuju Oerebro, te bi, ukoliko nas statistika „ispoštuje“, mogli da vidimo dosta golova na ovom susretu. Uz to, najmanje tri gola viđeno je na 10 od poslednjih 12 utakmica Oerebro-a u okviru švedskog prvenstva. Šta vi mislite o ovoj utakmici?

Selta je slavila na poslednja četiri meča u okviru Lige Evrope. Na prvom meču slavila je protiv Genka rezultatom 3:2. Hoće li danas doći do pete pobede u nizu, ili će se truditi da održe rezultat iz prvog meča?

Na 9 od poslednjih 10 utakmica Liona u okviru Lige Evrope viđeno je barem 3 gola za 90 minuta igre. Hoće li golovi izostati protiv Bešiktaša, ili ne?

Mančester Junajted u Ligi Evrope igra prilično neefikasne susrete, a na poslednja četiri meča „crvenih đavola“ u okviru gore pomenutog takmičenja nije viđeno više od 2 gola za 90 minuta igre. Koliko golova ćemo videti večeras protiv Anderlehta?

Ajaks nije primio gol na 5 od poslednjih 7 utakmica u okviru Lige Evrope. Dolazi li Šalke do pogotka večeras?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje