subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 21. april 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


16:45 PSV – Den Haag (Holandija – Eredivisie)
Jedan zanimljiv podatak stiže nam iz Holandije, gde je PSŽ uspeo da ostane neporažen na poslednja 32 prvenstvena susreta na svom stadionu, a gotovo sigurno će bez poraza ostati i danas.

17:00 Arsenal – Crystal Palace (Engleska – Premier League)
Arsenal je uspeo da slavi na poslednjih 10 prvenstvenih susreta pred svojim navijačima, a danas u gradskom derbiju dočekuje Kristal Palas. Nadamo se da će i danas uspeti da nastavi istim tempom i dođe do novog trijumfa.

20:45 Real Betis – Valencia (Španija – LaLiga)
Valensija je neporažena na poslednjih 6 utakmica protiv Real Betisa, dok je bez poraza na 13 od poslednjih 14 prvenstvenih susreta. Hoće li uspeti da ostane i večeras?

21:00 PSG – Monaco (Francuska – Ligue 1)
Fudbaleri PSŽ-a su postigli najmanje 2 pogotka na 31 od poslednjih 35 ligaških susreta pred svojim navijačima. Večeras im gostuje Monako, a u najuzbudljivijem susretu kola golova ne bi trebalo da bude malo.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje