utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (21. jun)

Sigurno ste primetili da u proteklom periodu forsiramo isključivo Brazilce i Argentince, moramo da vas „razočaramo“ da će tako biti i u narednom periodu, s obzirom na to da se prvenstva u Južnoj Americi aktivno igraju, dok u Evropi većinom stagniraju. Želimo vam mnogo sreće danas, pogotovo večeras, kada nastupaju pomenute ekipe!

Tip 0-2 bio je prolazan na poslednjih 7 utakmica Santos FC-a u okviru prve lige Brazila. Hoće li biti i večeras, na susretu gde je domaćin Vitoria?

Najviše 2 gola viđeno je na poslednjih 10 utakmica Quilmes-a u okviru prve lige Argentine. Da li će se ovaj niz nastaviti i večeras protiv Arsenal Sarandi-a?

Temperley je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na 5 od poslednjih 7 susreta pred svojim navijačima u okviru argentinskog prvenstva. Da li Defensa y Justicia može do bodova na ovom susretu, ili ne?

Colon nije primio gol na 5 od poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru prve lige Argentine. Da li je Racing Club idealna prilika da se ova tradicija „sruši“?

Boka Juniors je igrala nerešeno na poluvremenu, a potom pobeđivala na kraju utakmice na poslednja 3 susreta protiv Olimpa, računajući sva takmičenja. Da li nas očekuje pobeda gostiju „iz iksa“ na ovom susretu?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje