utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 22. april 2018.

Za danas izdvajamo po jedan meč iz Engleske, Italije, Nemačke, Španije i Portugala, a nadamo se da će vas neki statistički niz zainteresovati i pomoći vam da se odlučite pri tipovanju.


14:30 Arsenal – West Ham (Engleska – Premier League)
Najmanje 3 gola viđena su na poslednjih 8 ligaških utakmica Arsenala na svom stadionu, a „topdžije“ su neporažene na 22 od poslednja 24 susreta na svom stadionu u okviru prve lige Engleske. Kakav ishod očekujete danas?

15:00 Udinese – Crotone (Italija – Serie A)
Udineze je poražen na poslednjih 10 ligaških utakmica, a kvota da će biti i danas iznosi 4.50. Pored toga, Udineze je primio najmanje 2 pogotka na poslednjih 10 ligaških susreta, a videćemo kako će se stvari odvijati danas protiv Krotonea.

15:30 Augsburg – Mainz 05 (Nemačka – Bundesliga)
Augzburg je gubio na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na poslednja 4 meča pred svojim navijačima u okviru prvenstva Nemačke. Hoće li se isti scenario ponoviti još jednom, te nam omogućiti da naplatimo kvotu 5.00, koliko u ovom trenutku iznosi za tip „2-2“?

18:30 Las Palmas – Alaves (Španija – LaLiga)
Las Palmas je poražen na 6 od poslednjih 7 ligaških utakmica, a nije uspeo da postigne pogodak na poslednje 3 prvenstvene utakmice na svom stadionu. Šta od ove dve ekipe možemo da očekujemo na današnjem susretu?

19:00 Moreirense – Rio Ave (Portugal – Primeira Liga)
Rio Ave je poražen na poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru prvenstva, dok je predlog „0-2“ mogao da se naplati na poslednjih 7 utakmica između ova dva rivala kada je Moreirense imao ulogu domaćina.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje