utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (23. april)

Juče našu svakodnevnu rubriku nismo objavili iz opravdanih razloga, a razlozi su ti što je bilo pregršt „potencijalnih saradnji“ i statističkih nizova koji su bili istaknuti na sajtu, pa nismo želeli da vas „gušimo“ dodatnom statistikom. Danas na programu nema toliko „potencijalnih saradnji“ kao juče, te se vraćamo na našu svakodnevnu rubriku. Želimo vam puno sreće danas!

Na 25 od poslednjih 30 utakmica Monaka u okviru prve lige Francuske viđeno je barem 3 gola po utakmici. Hoće li večeras protiv Liona golovi „prštati“ na obe strane?

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 9 utakmica između Liverpula i Kristal Palasa u okviru svih takmičenja. Hoće li moći i danas?

Las Palmas je neporažen na 18 od poslednjih 20 utakmica pred svojim navijačima u okviru španskog prvenstva. Uz to, tip 3+ bio je dobitan na 7 od poslednjih 8 utakmica istoimene ekipe u okviru prvenstva. Hoće li danas moći da se naplati tip 1X&3+ protiv Alavesa?

Na poslednjih 5 utakmica Udineze-a u okviru prve lige Italije mogao je da se naplati tip 3+. Danas igraju sa Kaljarijem, a opšte je poznato da Kaljari ove sezone dosta često „ide“ u 3+. Hoće li i danas?

Najmanje 3 gola viđeno je na 8 od poslednjih 10 utakmica Lajpciga u okviru nemačke Bundeslige. Hoće li golova nedostajati danas protiv Šalkea, ili ne?

Tip 3+ bio je dobitan na 8 od poslednjih 9 utakmica kada je Porto bio domaćin u okvru prve lige Portugala. Da li će nam Porto i Feirense pružiti efikasnu partiju večeras?

PSV je pobedio na poslednjih 9 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Holandije. Hoće li danas doći do tri boda u derbiju kola protiv Ajaksa?

Norveški Viking je poražen na poslednjih 5 utakmica u okviru prvenstva. Hoće li danas Odds Ballklubb doći do tri boda protiv Vikinga?

Šta vi tipujete danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje