Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


18:55 Ajax – Chelsea (Evropa – Liga šampiona)
Ajaks nije primio gol na poslednja 4 susreta u okviru najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, a večeras mu gostuje Čelsi, koji i nije u formi u kojoj je bio pre nekoliko sezona. Nastavlja li se ovaj simpatičan niz u Amsterdamu i večeras?

21:00 Slavia Prague – Barcelona (Evropa – Liga šampiona)
Najviše 2 gola viđena su na poslednjih 8 utakmica Slavije iz Praga u okviru Lige šampiona, a večeras im gostuje Barselona. Na prvi pogled, deluje kao idealna opcija da se ova tradicija sruši baš večeras, u Pragu. Šta vi mislite o tome?

02:30 Flamengo RJ – Gremio (Južna Amerika – Copa Libertadores)
Tip “0-2” bio je prolazan na poslednjih 6 utakmica Flamenga u okviru “Copa Libertadoresa“, a večeras mu gostuje Gremio. Da li i večeras očekujete mali broj golova na ovom susretu?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.