subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (24. april)

Kao i svakog ponedeljka do sada, za vas ćemo izdvojiti najinteresantnije statističke predloge sa utakmica širom Evrope, te se nadamo da će vam isti podaci pomoći pri klađenju danas. Želimo vam puno sreće, pažljivo tipujte!

Tip 3+ mogao je da se naplati na 6 od poslednjih 7 utakmica kada je Eibar bio domaćin (računajući utakmice u okviru španskog prvenstva). Hoće li moći da se naplati i danas protiv Atletik Bilbao-a?

Roma je vodila na poluvremenu, a potom pobeđivala na kraju utakmice na 6 od poslednjih 7 gostujućih susreta u okviru prve lige Italije. Hoće li demolirati Peskaru već na poluvremenu?

Portugalski Chaves je poražen na poslednja 4 meča u gostima u okviru portugalskog šampionata. Hoće li ih savladati i Moreirense?

Njukasl je slavio na poslednja 4 meča protiv Prestona u okviru svih takmičenja, dok je Preston primio najmanje 3 gola na poslednja 3 meča u okviru engleskog Čempionšipa. Da li je idealna kombinacija za danas 1&3+?

Adanaspor je gubio na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na 6 od poslednjih 7 utakmica u okviru prve lige Turske. Hoće li danas ubedljivo izgubiti od Bešiktaša?

Norveški FK Haugesund je igrao nerešeno na poslednja četiri meča pred svojim navijačima protiv Molde-a u okviru svih takmičenja. Smeši li se ovim ekipama novi remi?

Šta vi tipujete danas? Slobodno predložite u komentaru!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje