utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (24. jun)

Vikendom je ponuda obično veća nego ostalih dana, ali kada na programu imamo mahom Skandinavce i Južnoamerikance, ponuda nije znatno šira nego što je radnim danima. Bilo kako bilo, za vas smo i danas izdvojili ono najinteresantnije. Srećno!

Colorado je poražen na poslednjih 9 gostujućih utakmica u okviru američke MLS lige. Hoće li biti poražen i večeras protiv Atlanta United-a?

Salt Lake je izgubio na 13 od poslednjih 15 gostujućih utakmica u okviru prve lige Amerike. Da li večeras može do bodova protiv San Jose Earthquakes-a?

Egipatski Al Ahly je neporažen na poslednja 34 susreta u okviru prve lige Egipta. Da li Enppi zasigurno ne može da očekuje tri boda večeras?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 10 od poslednjih 12 utakmica Vålerenga-e pred svojim navijačima u okviru prve lige Norveške. Da li će moći da se naplati i danas protiv Lilleström-a?

Defensa y Justicia je bez primljenog gola na 6 od poslednjih 7 utakmica protiv Gimnasia LP-e u okviru svih takmičenja. Da li se ova interesantna tradicija nastavlja i večeras?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje