petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 24. mart 2021.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


20:45 Gibraltar – Norveška (Evropa – Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo)
Gibraltar je primio najmanje 4 gola na poslednja 4 susreta u okviru kvalifikacija za prvenstvo sveta. Večeras im gostuje Norveška predvođena Halandom, a bilo bi zaista veliko čudo kada bi uspeli da sačuvaju svoju mrežu, ili prime malo golova.

20:45 Belgija – Vels (Evropa – Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo)
Belgija je slavila na 10 od poslednjih 11 utakmica koje se vezuju za Svetsko prvenstvo, a večeras im gostuje Vels, protiv kog su apsolutni favoriti. Naravno, ostaje im da to dokažu i na terenu. Takođe, najviše 2 gola mogli smo da naplatimo na poslednjih 8 utakmica Velsa u okviru istog takmičenja.

20:45 Srbija – Irska (Evropa – Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo)
Reprezentacija Srbije je neporažena od Irske na poslednjih 5 međusobnih susreta. Kladionice je večeras favorizuju, a mi se nadamo da će uspeti da dođu do trijumfa.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje