petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (24. mart)

Na redu je i reprezentativna pauza, a tim povodom broj utakmica širom sveta se sveo na minimum, te nemamo mnogo izbora pri analiziranju današnjih susreta. Međutim, nešto što bi moglo da vam bude interesantno, izdvojeno je u pasusima ispod. Srećno!

Argentinski klub Patronato de Parana je neporažen na poslednjih 6 utakmica na svom stadionu u okviru argentinske Primere. Hoće li i večeras izdržati pritisak protiv svog rivala?

Fudbaleri Velsa su u dosadašnjem toku kvalifikacija „vezali“ tri remija, a s obzirom na to da su fudbaleri Irske trenutnom igrom sebe predstavili kao jedne od favorita za prolazak dalje, postoji velika mogućnost da danas vidimo četvrti remi Velsa u nizu. Šta vi mislite?

Fudbaleri Kosova primili su najmanje 2 pogotka na poslednja 3 meča u okviru kvalifikacija, a Islanđani su veliki favoriti po kladionicama danas. Hoće li gostujući sastav postići makar 2 pogotka?

Fudbaleri reprezentacije Hrvatske imaju fantastičan učinak u poslednja 3 meča, te 9 bodova uz gol razliku 9:0. Dolaze li danas do vrlo važna 3 boda bez primljenog gola?

Reprezentativci Španije su postigli 15, a primili svega jedan gol u dosadašnjem delu kvalifikacija, što je u proseku tačno 4 gola po utakmici. Koliko golova ćemo videti večeras?

Srećno danas!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje