U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


20:45 Bordeaux – Lyon (Francuska – Ligue 1)
Tip „3+“ viđen je na 6 od poslednjih 7 prvenstvenih utakmica Liona, dok smo na 5 od poslednjih 6 utakmica između ova dva rivala, na stadionu Bordoa, mogli da naplatimo isti taj predlog. Hoćemo li i večeras?

21:00 Liverpool – Huddersfield (Engleska – Premier League)
Hadersfild je poražen na poslednjih 7 prvenstvenih susreta, a ukoliko Liverpul želi da se domogne titule, ne sme da kalkuliše i večeras mora rutinski da ide na sva tri boda. Ukoliko ne dođe do njih, vrlo verovatno je za njih „trka“ završena ove sezone.

21:30 Rio Ave – FC Porto (Portugal – Primeira Liga)
Porto je neporažen na poslednja 32 susreta protiv Rio Ave-a, a već smo pisali o tome da kladioničari mahom svoj novac uplaćuju na pobedu gosta. Nadamo se da će Porto uspeti da nadigra Rio Ave večeras i tako dođe do nove pobede.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.