Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


20:00 Besiktas – Konyaspor (Turska – Super Lig)
Najmanje 3 gola viđena su na čak 11 od poslednjih 13 ligaških utakmica Bešiktaša, a njihov rival nije uspeo da slavi na čak 19 puta na poslednjem 21 susretu u okviru prvenstva. Da li vredi spojiti tipove i probati sa igrom “1X&3+” večeras?

20:45 Brentford – West Bromwich Albion (Engleska – Championship)
WBA nije postigao gol na poslednja 3 prvenstvena susreta. Prekida li se ta tradicija večeras? Treba istaći da je isti tim neporažen na 12 od poslednjih 13 ligaških utakmica na strani.

21:45 Juventus – Lecce (Italija – Serie A)
Juventus je neporažen na poslednje 34 ligaške utakmice kod kuće, a njegova pobeda protiv Lećea ne bi smela da se dovodi u pitanje. Ipak, ono što je interesantno jeste da je Leće primio najmanje 4 gola na poslednja 3 ligaška susreta, a videćemo hoće li Juventus biti blagonaklon prema njima ove večeri.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.


Image by 10741031 from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.