Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


18:00 Lokeren – Club Brugge KV (Belgija – Jupiler League)
Klub Briž je uspeo da slavi na 14 od poslednjih 16 utakmica protiv Lokerena, a vrlo verovatno će uspeti i večeras, ako je verovati uplatama kladioničara, ali i kvotama. Šta vi mislite o ovom susretu? Ako mislite da će gost da slavi, kvota iznosi 1.50 u ovom trenutku.

19:00 Pescara – Venezia (Italija – Serie B)
Tip “0-2” je mogao da se naplati na 10 od poslednjih 12 utamica Venecije u okviru drugog ranga italijanskog fudbala. Hoće li Italijani i večeras nastaviti po svom neefikasnom “receptu”? Kvota za novu “under” iznosi 1.65 trenutno.

21:00 Verona – Cittadella (Italija – Serie B)
Takođe smo tip “0-2” mogli da naplatimo na poslednjih 9 gostujućih ligaških susreta Citadele, a ova igra se večeras plaća sasvim solidnom kvotom 1.65 u ovom trenutku.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.