Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.18:00 Pars Janoobi Jam – Esteghlal F.C. (Iran – Persian Gulf Pro League)
Najviše 2 gola viđena su na čak 18 od poslednjih 20 ligaških utakmica ekipe Pars Janoobi Jam. Očekuje li nas mali broj golova i danas u Iranu, šta mislite?

20:45 Cardiff – Fulham (Engleska – Championship)
Tip “0-2” mogao je da se naplati na 9 od poslednjih 11 ligaških utakmica Fulama na strani. Večeras igra protiv Kardifa utakmicu od ogromnog značaja, pa je za očekivati nešto obazriviju igru obe ekipe, a samim tim i ne nadati se velikom broju golova.

21:00 Crotone – Frosinone (Italija – Serie B)
Takođe, najviše 2 pogotka viđena su na čak 14 od poslednjih 15 prvenstvenih utakmica Frosinonea na strani. Večeras će da ih ugosti Crotone, a ostaje pitanje da li će nastaviti po starom, ili možemo da očekujemo goleadu.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.


Image by 10741031 from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.