četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (28. maj)

Prvenstva širom Evrope polako se privode kraju, a mi se danas osvrćemo ka nekim utakmicama koje iza sebe imaju po koji interesantan statistički niz, dok još imamo priliku da komentarišemo Evropljane, jer za koju nedelju sledi pauza za veći broj evropskih liga. Želimo vam puno sreće danas!

Tip 3+ mogao je da se naplati na 5 od poslednjih 6 gostujućih utakmica Sogndal-a u okviru prve lige Norveške. Hoće li moći i danas protiv ekipe po imenu Kristiansund BK?

Brann je slavio na 6 od poslednjih 7 utakmica pred svojim navijačima u okviru prvenstva. Kakve šanse ima Aalesund protiv ovog rivala danas?

Tip 3+ bio je dobitan na 13 od poslednjih 14 gostujućih utakmica Napolija u okviru italijanske „Serije A“. Hoće li biti dobitan i danas protiv Sampdorije?

Na 10 od poslednjih 12 utakmica Fiorentine pred svojim navijačima u okviru prve lige Italije mogao je da se naplati tip 3+. Da li će moći da se profitira uz ovaj tip i danas protiv Peskare?

Kada pišemo o Italijanima, ne treba prevideti podatak da je najmanje 3 gola viđeno na 10 od poslednjih 12 utakmica Intera u okviru italijanskog prvenstva. Hoćemo li i danas videti tri gola na utakmici protiv Udineze-a?

Turski Bursaspor je poražen na poslednjih 5 utakmica u okviru prvenstva. Da li će lošu formu ove ekipe iskoristiti Genčlerbirligi i uspeti da dođe makar do jednog boda?

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 7 utakmica između Utrehta i AZ Alkmara u okviru svih takmičenja. Hoće li moći i danas u okviru revanš meča?

Šta biste vi izdvojili kao najinteresantnije za danas?


Predložite svoj par za danas na sledećem linku, a vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje