petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 29. april 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


18:30 Spartak Moscow – Rubin Kazan (Rusija – Premier League)
Moskovski Spartak je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom slavio na kraju utakmice na poslednja 4 susreta protiv Rubina iz Kazanja pred svojim navijačima. Hoće li domaćin ponovo uspeti da slavi „iz iksa“ u susretu protiv svog dobro poznatog rivala?

19:00 Atalanta – Udinese (Italija – Serie A)
Najviše dva pogotka viđena su na 8 od poslednjih 10 utakmica između Atalante i Udinezea na stadionu Atalante. Sudeći po kvotama, kladionice ovde očekuju golove, a mi vam skrećemo pažnju na datu zanimljivu tradiciju. Koliko vi golova očekujete večeras?

21:00 Real Betis – Espanyol (Španija – LaLiga)
Tip „3+“ bio je prolazan na poslednjih 5 ligaških susreta Real Betisa, a večeras mu gostuje Espanjol koji nije uspeo da slavi na 11 od p oslednjih 12 prvenstvenih utakmica na strani.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje