petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (29. april)

Vikend je pred nama, utakmica ima na pretek, a mi smo se i danas potrudili da za vas izdvojimo ono najinteresantnije što smo mogli da pronađemo. Želimo vam puno sreće, tipujte pažljivo!

Vest Hem je primio najmanje 2 gola na poslednja 4 gostujuća meča u okviru prve lige Engleske. Uz to, tip 3+ mogao je da se naplati na 6 od poslednjih 7 gostujućih utakmica ove ekipe u okviru prvenstva. Hoće li moći i danas protiv Stouka?

Vrlo interesantno, ali Las Palmas nije poražen 19 puta pred svojim navijačima u okviru prve lige Španije, ako posmatramo poslednji 21 susret. Hoće li ga pobediti Atletiko Madrid danas?

Borusija iz Dortmunda je vodila na poluvremenu, a potom pobeđivala na kraju utakmice na poslednjih 6 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Nemačke. Da li se Kelnu danas „smeši“ ubedljiv poraz?

Na 9 od poslednjih 10 utakmica između Nacionala i Rio Ave-a (kada je Nacional bio domaćin) u okviru svih takmičenaj mogao je da se naplati tip 0-2. Hoće li moći i večeras?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 13 od poslednjih 16 utakmica engleskog Lidsa pred svojim navijačima u okviru engleskog Čempionšipa. Hoće li golovi izostati i danas protiv Noriča?

Ruski Terek nije postigao gol na 5 od poslednjih 7 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Rusije. Hoće li tresti mrežu protiv Urala, ili ne?

Šta vi predlažete danas? Na koju utakmicu biste nam skrenuli pažnju?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje