subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (29. januar)

Danas je ponuda slična kao i juče, te nastavljamo sličnim tempom.

Tip 3+ bio je prolazan na poslednjih 9 utakmica Sevilje u okviru prve lige Španije. Koliko golova očekujete danas na utakmici protiv Espanjola?

Atletik Bilbao je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na poslednja 3 meča u okviru prve lige Španije. Kakav ishod možemo da očekujemo na meču sa Sporting Hihonom?

Najmanje 3 pogotka videli smo na poslednjih 11 utakmica Kaljarija pred svojim navijačima u okviru prve lige Italije. Očekuje li nas i danas over?

Krotone nije pobedio na 18 od poslednjih 20 utakmica u okviru prve lige Italije. Kakav ishod očekujete danas protiv Empolija?

Đenova je poražena na 6 od poslednjih 7 gostujućih utakmica u okviru italijanske „Serije A“. Hoće li ih danas Fiorentina pobediti?

Herta iz Berlina je postigla najmanje 2 pogotka na 6 od poslednjih 7 gostujućih utakmica protiv Frajburga u okviru svih takmičenja. Hoće li i danas tresti mrežu svog rivala dva puta?

Borusija iz Dortmunda je slavila na 7 od poslednjih 8 utakmica protiv Majnca u okviru svih takmičenja. Kakve su šanse Majnca da danas ostane neporažen?

Mi vam želimo puno sreće danas, da se pomenuti nizovi produže, i da naplatite vaše kladioničarsko znanje. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje