sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (29. jul)

Kao što smo i najavili na našoj Facebook stranici, pauza je gotova, a danas, 29. jula, nastavljamo sa našom svakodnevnom rubrikom, te se nadamo da profit neće izostati, a da će vam statistika pomoći da naplatite svoje kladioničarsko znanje. Želimo vam puno sreće danas!

Dinamo iz Moskve nije postigao gol na 7 od poslednjih 9 utakmica u okviru ruske „Premijer lige“. Uz to, FK Akhmat je pobedio na 7 od poslednjih 8 mečeva u okviru prvenstva. Šta očekujete od ovog susreta?

Palmeiras je slavio na 9 od poslednjih 11 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Brazila. Ne samo to, već je uspeo da slavi na poslednjih 6 utakmica protiv Avai-a u okviru svih takmičenja. Da li se pobeda podrazumeva i ovog puta?

Sao Paulo je poražen na 7 od poslednjih 8 gostujućih utakmica u okviru brazilskog šampionata. Pored toga, fudbaleri pomenutog kluba nisu postigli gol na 6 od poslednjih 8 ligaških utakmica u gostima. Kakav scenario očekujete večeras na utakmici protiv Botafogo-a?

Atlanta United je slavila na poslednjih 5 utakmica na svom stadionu u okviru američke „MLS“ lige. Da li je Orlando City nova „žrtva“ u nizu?

Imate li vi neki predlog za danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.


Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje