U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


20:45 FC Emmen – Ajax (Holandija – Eredivisie)
Na čak 14 od poslednjih 16 prvenstvenih utakmica Ajaksa videli smo makar 3 pogotka, a isti predlog mogao je da se unovči i na 9 od poslednjih 10 prvenstveni utakmica Emena. Znači li to da će napadači ove dve ekipe biti raspoloženi i ove večeri?

21:00 SPAL – Lazio (Italija – Serie A)
Najviše 2 pogotka viđena su na 8 od poslednjih 10 prvenstvenih utakmica Lacija na strani. Večeras gostuje SPAL-u, a ako smatrate da ćemo i večeras videti najviše dva gola, možda ćete moći da naplatite kvotu u visini 1.80 na ovom meču.

21:30 Valencia – Real Madrid (Španija – LaLiga)
Najmanje 3 gola viđena su na 12 od poslednjih 13 utakmica između ova dva rivala, onda kada je Valensija imala ulogu domaćina. Hoćemo li nam ova dva rivala i večeras prirediti goleadu ili će biti “štedljivi” na golovima?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here