petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (3. februar)

Lagano ali sigurno koračamo ka vikendu i širokoj ponudi, a danas smo za vas izdvojili čak 7 nizova kao najavu za isti.

Kajzeslautern nije primio gol na poslednjih 6 utakmica pred svojim navijačima u okviru druge lige Nemačke. Uz to, njihovi protivnici su igrali nerešeno na 5 od poslednjih 6 utakmica u okviru prvenstva. Kakav ishod očekujete večeras?

Tip 0-2 bio je prolazan na 18 od poslednja 22 meča francuskog Lavala u okviru druge lige Francuske. Hoće li se ovaj niz nastaviti i danas?

Takođe, tip 0-2 mogao je da se naplati na poslednjih šest utakmica Real Betisa u okviru španske La Lige. Danas se sastaju sa Deportivom iz La Korunje, a pitanje je hoće li i danas na utakmici između ova dva rivala biti malo golova?

Fudbaleri Marseja su slavili na 8 od poslednjih 10 utakmica protiv Meca u okviru svih takmičenja. Pored toga, tip 0-2 bio je prolazan na 7 od poslednjih 8 utakmica Meca protiv Marseja kada je Mec bio domaćin, računajući sva takmičenja. Šta možemo da očekujemo od današnjeg susreta ovih rivala?

Portugalski Pacos de Ferreira je gubio na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na 5 od poslednjih 7 susreta u okviru prve lige Portugala. Kakve im šanse dajete večeras?

Šefild Venzdej je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na poslednja 3 susreta sa Viganom. Hoće li danas doći do pobede „iz iksa“?

Holandski ADO Den Haag je poražen na 7 od poslednjih 8 utakmica u okviru prve lige Holandije. Kakve su im šanse protiv Vitesea?

Srećno danas!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje