petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (3. jun)

Kladioničari, ponuda je napokon malo veća nego obično, te se nadamo da će današnji statistički nizovi moći da vam pomognu pri sastavljanju tiketa. Želimo vam puno sreće danas, pažljivo tipujte!

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 11 od poslednjih 13 utakmica Koritibe u okviru prve lige Brazila. Hoće li moći i danas protiv Atletiko Paranaense-a?

Tip 3+ bio je dobitan na 11 od poslednjih 13 utakmica između Fluminensea i Vitorie u okviru svi takmičenja. Hoće li moći i večeras po sjajnoj kvoti?

Najviše 2 gola viđeno je na poslednjih 8 utakmica Korintijansa pred svojim navijačima u okviru prve lige Brazila. Da li ćemo i danas protiv Santosa prisustvovati nedostatku golova?

Barem 3 gola viđeno je na 7 od poslednjh 8 utakmica Atlanta United-a u okviru prve lige Amerike. Hoće li tip 3+ moći da se naplati i danas protiv Vancouver Whitecaps-a?

Kansas City je slavio na poslednjih 5 utakmica na svom stadionu u okviru američke MLS lige. Da li je Minnesota United nova „žrtva“ u nizu?

Najviše 2 gola viđeno je na poslednjih 7 utakmica Lanusa u okviru prve lige Argentine. Hoće li golovi izostati i protiv Estudiantesa?

Šta biste vi predložili kao tip dana?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje