petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (30. januar)

Utakmice koje nam na programu nisu bile ovog vikenda, biće nam na programu danas. Iako ih je znatno manje, za vas smo spremili fantastične nizove vezane za današnje utakmice.

Bešiktaš je slavio na 16 od poslednjih 18 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Turske. Uz to, na poslednja tri meča u okviru prvenstva je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice. Očekuje li nas i danas rutinska pobeda domaćina?

Adanaspor i Kasimpaša igrali su nerešeno na poslednja četiri međusobna susreta. Uz to, fudbaleri Kasimpaše su neporaženi na poslednjih šest međusobnih susreta. Hoće li ostati neporaženi i danas?

Tip 0-2 bio je prolazan na 14 od poslednjih 16 utakmica Vitorije Setubal pred svojim navijačima u okviru prve lige Portugala. Uz to, Benfika je slavila na 33 od poslednjih 38 utakmica u okviru prvenstva. Da li je idealna kombinacija na ovom meču pobeda Benfike uz mali broj golova?

Las Palmas je neporažen na poslednjih 14 utakmica na svom stadionu u okviru španske La Lige. Pored toga, tip 0-2 bio je prolazan na 5 od poslednjih 6 utakmica Las Palmasa u okviru prve lige Španije. Hoće li domaćini danas ostati neporaženi, a da pritom na utakmici nećemo videti mnogo golova?

Jesu li vama neki nizovi koje nismo pomenuli dovoljno interesantni i vredni pomena?

Srećno danas!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje