četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (31. januar)

Danas su nam na programu mečevi prve i druge lige Engleske iz kojih smo mogli da izdvojimo interesantne nizove koje ćemo i ovog puta rado podeliti sa vama.

Tip 3+ bio je prolazan na 8 od poslednjih 9 utakmica Arsenala protiv Votforda u okviru svih takmičenja. Hoće li efikasnost doći do izražaja i danas?

Kristal Palas je poražen na 6 od poslednjih 7 utakmica u okviru engleske Premijer lige. Kakav ishod očekujete danas protiv Bornmuta?

Barnli je ove sezone fenomenalan na svom stadionu, te su uspeli da slave na 6 od poslednjih 7 utakmica pred svojim navijačima. Da li je tip 1X dovoljno siguran na ovom meču, ukoliko ne volite mnogo da rizikujete?

VBA je neporažen na poslednjih 7 utakmica protiv Midlzbroa u okviru svih takmičenja. Hoće li i danas uspeti da odole pritisku domaće ekipe?

Totenhem je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na 6 od poslednjih 7 utakmica protiv Sanderlenda u okviru svih takmičenja. Dolaze li i danas do pobede iz iksa, ili ne?

Tip 3+ bio je prolazan na poslednjih 10 utakmica Svonsija u okviru engleske Premijer lige. Koliko ćemo golova videti na današnjem susretu sa Sautemptonom?

Derbi kola između Liverpula i Čelsija sigurno neće proći nezapaženo, a fudbaleri Čelsija su slavili na 15 od poslednjih 16 utakmica u okviru prvenstva. Šta možemo da očekujemo od današnjeg susreta Čelsija i Liverpula?

Kardif je neporažen na poslednjih 7 utakmica pred svojim navijačima protiv Prestona u okviru svih takmičenja. Hoće li ostati neporaženi i danas?

Birmingem nije uspeo da pobedi na poslednjih 7 utakmica u okviru druge lige Engleske. Da li je danas krajnje vreme da trijumfuju, ili će morati da sačekaju neko drugo kolo?

Bristol Siti je izgubio na poslednjih 8 utakmica u okviru prvenstva. Hoće li izgubiti i danas?

Mi vam želimo puno sreće, pažljivo tipujte!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje